image

Je hebt het gewone leven, en je hebt Life On The Run.

Trainen
Chillen
Stappen

Hardlopen is technisch gezien een fysieke handeling. Het is iets dat begint en eindigt bij je voordeur of je fitnesskluisje. Maar voor mensen die hardlopen is het zoveel meer dan dat.

Zware
performance
Lichtgewicht
pakket

Sportkleding, casual kleding, street wear, ‘mijn favoriete kleding’; alles komt samen op het punt waar je hardlopen je levensstijl ontmoet. Waar prestatie bij persoon, bij cultuur, bij schoonheid komt.

Run the street

Het is deel van je stijl. Het is deel van je visie. Het is hoe je je kleedt. Het is wie je bent. De grenzen tussen wat je draagt bij het trainen en bij het chillen zijn vager dan ooit tevoren.

Een nieuw
fitnessmaatje

We zijn er voor je, vóór, tijdens en na je looprondje. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Alles wat je nodig hebt voor je hardlopersleven.

Freedom ISO

Onze meest innovatieve hardloopervaring tot nu toe vindt zijn weg in de Freedom ISO. Met de allereerste volledige tussenzool van EVERUN levert de Freedom ISO meer energie met elke stap, en het nauwelijks merkbare bovenwerk houdt de voet op de plaats en lijkt te verdwijnen tijdens het hardlopen.

Overview

  • De allereerste volledige tussenzool van EVERUN
  • EVERUN topzool voor verbeterd energierendement en voortdurende demping tijdens het hardlopen
  • Bovenwerk van rekbare mesh voor een dynamische, lichte pasvorm
  • ISOFIT zorgt voor een dynamische pasvorm door zich aan te passen aan de vorm en beweging van de voet
  • Gestroomlijnd Support Frame voor de ideale pasvorm en steun voor de hiel
  • Zeer duurzame Crystal Rubber TRI-FLEX slijtzool