GIRO D’ITALIA

Vandaag is de roemruchte Giro D’Italia voor de honderdste keer van start gegaan. Het is één van Europa’s grootste sportevenementen en wordt uitgezonden in 194 landen op 22 TV zenders, waarvan 19 live.

Dit jaar is Saucony de officiële schoenenpartner van de Corsa Rosa. Ter gelegenheid hiervan hebben we een gelimiteerde editie van de Kinvara 8 gelanceerd. Marketing Manager EMEA Jonathan Quint zei “We zijn verheugd dat we betrokken mogen zijn bij de ‘Giro’. De wedstrijd heeft bijna een mytische status, en niet alleen onder fietsers maar sportfanaten wereldwijd. Om onderdeel uit te maken van het 100 jarig jubileum is een eer voor het merk Saucony.”

“Uiteraard is er maar 1 kleur die zich leent voor een special Giro D’Italia schoen. Het roze van de leiderstrui en de pagina’s van de Gazetta della Sport.”

“De Kinvara is een belangrijk onderdeel van de groei die Saucony de laatste jaren doormaakt. De moderne technologie, het ongekende comfort en zijn flexibiliteit hebben de Kinvara vanaf de introductie ongekend populair gemaakt onder een steeds harder groeiende groep hardlopers. Natuurlijk ontworpen als een runningschoen, maar door zijn karakteristieken is de schoen ook veelvuldig buiten de typische loopwereld te vinden.”